De farver, vi omgiver os med i vores hjem og sommerhus, påvirker os. Et friskt lag maling, ny farve eller nyt tapet kan ændre stemning i et rum. Det kan gøre forskellen for, om du får solgt din lejlighed eller sikre, at dit hus er mere personligt og passer til din stil. Maleren Mads Lolk leverer et grundigt og smukt stykke arbejde.

KONTAKT OS

Vi kan hjælpe dig med:

Hjemmet

Er det tid til at skifte farve eller få genopfrisket den gamle? Vi kan male det rolige soveværelse, den livlige stue eller det luksuriøse badeværelse. Vi vejleder dig i, hvilke farver der gør rummet hyggeligere, får det til at føles større eller muligheder for tapet eller rå spartelvægge.

Sommerhuset

Vi tjekker træværket på sommerhuset, og vurderer tilstanden. Derefter har vi mulighed for at tilbyde de helt rigtige materialer, som forlænger træets levetid, og får det til at se fantastisk ud. Vores specialteknikker vurderer, hvad der er bedst for dit træværk.

Renoveringer/nybyggeri

Hvad enten du renoverer eller gør klar til at flytte ind eller ud, står vores malere klar til at ordne malearbejdet. Det kan være svært at sælge et hus, hvor cigaretrøg har misfarvet tapetet eller med generelt slid og knubs, som kendetegner et hus i brug. Vi sørger for, det hele ser så godt som nyt ud.

Måske ved du lige, hvordan du vil have dit hjem, og så skal vi nok sørge for at opfylde de ønsker. Men er du i tvivl, om du vil blive træt af den kraftige orange eller hvilken farve eller tapet du skal vælge for at opnå den rigtige stemning, både udvendigt og indvendigt? Der følger altid gratis rådgivning med, når vi kommer ud til vores kunder. Sådan leverer vi noget der kan holde i mange år.

Vi har god erfaring med:

Gratis rådgivning om farver og design

Vores kunders tillid betyder alt

Vi er bevidst om, at vi arbejder i andre menneskers private hjem, og gør vores bedste for at give en god og tryg oplevelse. Derfor lægger vi meget vægt på:

  • Respekt: Vi passer på vores kunders hjem og ejendele og gør rent efter os.
  • Information: Vores kunder kan regne med os, og vi sørger for at holde god kontakt hele vejen gennem processen, så du har overblik.
  • Tilfredshed: Vores kunder skal altid være tilfredse med resultatet.

Køkkenet

Badeværelset

Stuen

Soveværelset

Skal du flytte, renovere eller sælge?

Lad os hjælpe med malerarbejdet. Kontakt os i dag for et tilbud. Vi kan nemt give pris ud fra mål, fotos eller plantegninger.

KONTAKT