De farver, vi omgiver os med i vores hjem og sommerhus, påvirker os. Et friskt lag maling, ny farve eller nyt tapet kan ændre stemning i et rum. Det kan gøre forskellen for, om du får solgt din lejlighed eller sikre, at dit hus er mere personligt og passer til din stil. Maleren Mads Lolk leverer et grundigt og smukt stykke arbejde.

KONTAKT OS

Vi kan hjælpe dig med:

Hjemmet

Er det tid til at skifte farve eller få genopfrisket den gamle? Vi kan male det rolige soveværelse, den livlige stue eller det luksuriøse badeværelse. Vi vejleder dig i, hvilke farver der gør rummet hyggeligere, får det til at føles større eller muligheder for tapet eller rå spartelvægge.

Sommerhuset

Vi tjekker træværket på sommerhuset, og vurderer tilstanden. Derefter har vi mulighed for at tilbyde de helt rigtige materialer, som forlænger træets levetid, og får det til at se fantastisk ud. Vores specialteknikker vurderer, hvad der er bedst for dit træværk.

Renoveringer/nybyggeri

Hvad enten du renoverer eller gør klar til at flytte ind eller ud, står vores malere klar til at ordne malearbejdet. Det kan være svært at sælge et hus, hvor cigaretrøg har misfarvet tapetet eller med generelt slid og knubs, som kendetegner et hus i brug. Vi sørger for, det hele ser så godt som nyt ud.

Gratis rådgivning om farver og design

Vores kunders tillid betyder alt

Måske ved du lige, hvordan du vil have dit hjem, og så sørger vi for at opfylde dine ønsker. Er du i tvivl, om du vil blive træt af den kraftige orange, i det hele taget hvilken farve eller tapet du skal vælge for at opnå den rigtige stemning? Uanset omfang, om det er udvendigt eller indvendigt, følger der altid gratis rådgivning med, når vi kommer ud til vores kunder. Sådan leverer vi noget der kan holde i mange år.

Vi er bevidst om, at vi arbejder i andre menneskers private hjem, og gør vores bedste for at give en god og tryg oplevelse. Derfor lægger vi meget vægt på:

Respekt

Vi passer på vores kunders hjem og ejendele samt sætter en ære i at afslutte vores opgave pænt og rengjort.

Information

Vores kunder kan regne med os, og vi sørger for at holde god kontakt hele vejen gennem processen, så du har overblik fra start til slut.

Tilfredshed

Det er vores vigtigste formål, at vores kunder altid skal være tilfredse med resultatet. Hvis dette mod alt forventning ikke er tilfældet finder vi sammen en løsning.

Skal du flytte, renovere eller sælge?

Lad os hjælpe med malerarbejdet. Kontakt os i dag for et tilbud. Vi kan nemt give pris ud fra mål, fotos eller plantegninger.

KONTAKT