Maleren Mads Lolk og teamet af engagerede ansatte leverer professionelt og præcist malerarbejde inden for budgettet til hjemmet og arbejdspladsen. Vi klarer alle opgaver uanset størrelse på hele Sjælland.

KONTAKT OS

Er du PRIVAT eller ERHVERV ?

Det står Maleren Mads Lolk for

Kvalitet
Vi ønsker altid at levere et stykke arbejde, som vi kan være stolte af, og som kunden er 100 % tilfreds med. Der er ingen halvhjertede løsninger hos os.

Effektivitet
Vi vil gerne forstyrre familien eller arbejdsdagen mindst muligt. Derfor går vi op i at levere hurtig service uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Tillid
Vores kunder kan stole på os. Stole på, at vi passer på deres hjem eller arbejdsplads, mens vi arbejder for dem og på, at vi overholder tid og aftaler, og gør rent efter os.

Den gode samtale
For os er det vigtigt, at der er god kontakt, både mellem os og kunden og internt i virksomheden. Den gode samtale, vejledning og lydhørhed for dine ønsker, giver det bedste resultat.

Mød vores team

Vores dygtige medarbejdere har alle svendebrev, og sætter en stolthed i et professionelt resultat og den gode kontakt med kunden.

Mads Lolk

Indehaver og Malersvend
siden 2011 –

Karsten Simonsen

Malersvend udlært
siden 1990 –

Per Jespersen

Arbejdsmand
siden 2013 –

Allan Pedersen

Malersvend udlært

Louise Damtoft Pedersen

Malersvend udlært
siden 2011 –

Brian Mike Hansen

Malersvend udlært
siden 1998 –

Ali Ahmad Mohamed

Maler
siden 2008 –

Dorthe Pedersen

Maler

Louise Andersen

Malersvend udlært
siden 2016

Trine Vinther

Malersvend udlært siden 2011
Marketing og grafiker

Entreprise og større opgaver

Ved store opgaver har vi et samarbejde med gode leverandører, som kan udvide vores kapacitet med ekstra hænder.
Derfor er ingen opgave for stor for vores team.

Det siger vores kunder:

Værdien af glade medarbejdere

Vi sætter pris på vores dygtige medarbejdere hos Maleren Mads Lolk. Når malerne har et godt arbejdsmiljø, oplæring og lønninger, så leverer de også det bedste arbejde for vores kunder. Derfor passer vi på dem, og sørger også for, at deres arbejdsstillinger og værktøjer er i orden, så de skånes og trives. Vi har altid en lærling, så vi kan videregive vores viden og oplære nye dygtige malere.