Maleren Mads Lolk og teamet af engagerede ansatte leverer professionelt og præcist malerarbejde inden for budgettet til hjemmet og arbejdspladsen. Vi klarer alle opgaver uanset størrelse på hele Sjælland.

KONTAKT OS

Er du PRIVAT eller ERHVERV ?

Det står Maleren Mads Lolk for:

Kvalitet

Vi ønsker altid at levere et stykke arbejde, som vi kan være stolte af, og som kunden er 100 % tilfreds med. Der er ingen halvhjertede løsninger hos os.

Effektivitet

Vi vil gerne forstyrre familien eller arbejdsdagen mindst muligt. Derfor går vi op i at levere hurtig service uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Tillid

Vores kunder kan stole på os. Stole på, at vi passer på deres hjem eller arbejdsplads, mens vi arbejder for dem og på, at vi overholder tid og aftaler, og gør rent efter os.

Den gode samtale

For os er det vigtigt, at der er god kontakt, både mellem os og kunden og internt i virksomheden. Den gode samtale, vejledning og lydhørhed for dine ønsker, giver det bedste resultat.

Mød vores team

Vores dygtige medarbejdere har alle svendebrev, og sætter en stolthed i et professionelt resultat og den gode kontakt med kunden.

Mads Lolk

Indehaver og Malersvend siden 2011 –

Karsten Simonsen

Malersvend udlært 1990 –

Katrine Julie Hansen

Lærling siden 2017-

Per Jespersen

Arbejdsmand siden 2013 –

Allan Pedersen

Malersvend

Louise Damtoft Pedersen

Malersvend udlært 2011 –

Max Kaplan

Malersvende udlært 2015-

Brian Mike Hansen

Malersvend udlært 1998 –

Patrick Jaszcur Lee Pedersen

Malersvend udlært

Michael Olsen

Malersvend siden 1986

Brian Larsen

Malersvend udlært

Ali Ahmad Mohamed

Maler siden 2008 –

Ved store opgaver har vi et samarbejde med gode leverandører, som kan udvide vores kapacitet med ekstra hænder. Derfor er ingen opgave for stor.

Det siger vores kunder:

Værdien af glade medarbejdere

Vi sætter pris på vores dygtige medarbejdere hos Maleren Mads Lolk. Når malerne har et godt arbejdsmiljø, oplæring og lønninger, så leverer de også det bedste arbejde for vores kunder. Derfor passer vi på dem, og sørger også for, at deres arbejdsstillinger og værktøjer er i orden, så de skånes og trives. Vi har altid en lærling, så vi kan videregive vores viden og oplære nye dygtige malere.